Welkom bij Hypomodern - De hypotheekadviseur in jouw regio.

Hypotheekadvies regio Hoorn

Natuurlijk is het erg spannend als je een woning ziet die helemaal aan jouw wensen voldoet. Maar voordat je daadwerkelijk over kunt gaan tot het uitbrengen van een bod of aankoop, moet je wel inzicht hebben hoeveel hypotheek je kunt krijgen. Goed hypotheekadvies in de omgeving van Hoorn is uitermate belangrijk, want dit is levenslang van invloed op je persoonlijke financiële situatie. Veel te vaak nog is een hypotheek te duur of past de constructie niet bij je levenssituatie. Maak voor hypotheekadvies in de regio Hoorn daarom een afspraak met Hypomodern. Onze klanten staan centraal en daarom geven wij altijd een advies op maat.

Het Hypomodern certificaat

Heb jij al meerdere bezichtigingen gehad en heb je het idee dat je niet serieus wordt genomen door de verkopend makelaar? Dan is Het Hypomodern Hypotheek Certificaat voor jou de oplossing! Dit certificaat garandeert de verkoper(s) dat jij de hypotheek binnen 2 weken rond hebt en de woning definitief is verkocht. Dit biedt zekerheid voor de verkopende partij, waardoor men eerder jouw bieding accepteert.

Onze adviseurs

Met advies van de hypotheekadviseur uit de omgeving van Hoorn kom je verder

Een hypotheekadviseur heb je niet alleen nodig als je een woning wilt kopen. Ook als je persoonlijke situatie aan verandering onderhevig is, kan hypotheekadvies noodzakelijk zijn. Het gaat vooral om situaties die gevolgen hebben voor jouw financiën. Denk aan een echtscheiding, waarbij de boedel verdeeld moet worden, je wordt een zelfstandig ondernemer of je wilt je woning renoveren. Misschien heb je wel een hypotheek met een hoge hypotheekrente en wil je minder betalen? De hypotheekadviseur uit de regio Hoorn kan je helpen bij het oversluiten van je hypotheek en deze laten aansluiten bij je huidige situatie.

Vind een bijpassende hypotheek in Hoorn en omgeving met hulp van Hypomodern

Je wil een nieuwe hypotheek afsluiten of de voorwaarden van je huidige hypotheek laten veranderen? Vul dan het afspraakformulier in op de website van Hypomodern. Wij kunnen je helpen met je hypotheek in de omgeving van Hoorn en daarbij stellen wij jouw situatie centraal. Iedere situatie is uniek en verdient een advies op maat. Dit kunnen wij je bieden. Betrouwbaar, eerlijk en transparant advies helpt je verder. Wij geven om onze klanten en zullen ons ook nadien op de hoogte blijven stellen of jij nog tevreden bent. Maak dus snel een afspraak met ons, als jij passend en eerlijk hypotheekadvies in de regio Hoorn wilt ontvangen.

Zo gaan wij te werk

1. Wij nemen contact met jou op

Ná het invullen van het aanvraagformulier, neemt onze financieel adviseur telefonisch (of per mail) even contact met jou op om jouw situatie samen door te nemen.

Vraag hier advies aan

2. Gratis afspraak inplannen

Bij een positief gesprek van beide kanten, zal er een kennismakingsgesprek plaatsvinden (fysiek of online). In dit gesprek worden de mogelijkheden en kosten nader toegelicht. 

3. Persoonlijk hypotheekadvies

Na jouw akkoordverklaring, voorzien we je graag van advies. Onze advies- en bemiddelingskosten worden pas in rekening gebracht wanneer je tekent bij de notaris.

Bekijk het proces in detail

Wij vergelijken alle aanbieders op onafhankelijke wijze!

Reviews

Nancy
Heerhugowaard
Read More
Deirdre heeft altijd goed naar mij geluisterd en meegedacht. Daarnaast heeft zij mij ook goed op de hoogte gehouden van de lopende zaken. Bij elke ontwikkeling werd ik netjes gebeld. Ik ben zeer tevreden over het advies voor mijn starterslening en hypotheek. Deirdre je bent een topper!
Stephen
Heerhugowaard
Read More
Patrick is heel duidelijk in uitleg, kijkt naar de beste mogelijkheden van de klant, neemt de meest gunstige opties samen door en geeft duidelijk advies naar de wensen van de klant. Hij zorgt ervoor dat de klant uiterst tevreden is, mooier kan hij het niet maken, makkelijk ook niet!
Roos
Hoogkarspel
Read More
Als starters kwamen wij compleet zonder kennis bij ons eerste gesprek met Jean-Paul. Hij heeft ons de hele periode overal over ingelicht en ons letterlijk aan de hand meegenomen. Wij hebben dit als zeer prettig ervaren.
Sanne
Heerhugowaard
Read More
Geert heeft altijd voor me klaar gestaan. Van de meest onduidelijke stukken gaf hij een duidelijke uitleg. Hij was werkelijk een verademing en rots in de branding bij het kopen van mijn eerste woning. Zonder had ik het niet gekund.
Mantel
Hoogkarspel
Read More
Cees geeft een hele duidelijke en overzichtelijke uitleg. Hierdoor kun je met de juiste informatie een keuze maken. Er wordt snel gereageerd op vragen. Een hele positieve ervaring! We raden iedereen aan om naar Cees te gaan.
Niels
Hoogkarspel
Read More
Heldere uitleg en de juiste service wat bij ons persoonlijk past
Previous
Next

Blijf op de hoogte!