Advies via beeldbellen

Technologie veranderd en wij veranderen mee! Wil je liever niet de deur uit en/of geen fysieke gesprekken met een hypotheekadviseur? Dan ben je bij het juiste adres. Wij kunnen namelijk uitstekend overweg met ‘beeldbellen’. Onze kantoren zijn echter vandaag de dag nog steeds open en wij hanteren strikt de RIVM-regels, dus een fysieke afspraak is ook mogelijk. Het eerste gesprek is volledig vrijblijvend en hierin zullen we uitleggen hoe het allemaal werkt. Onze software zorgt ervoor dat wij jou vanuit het hele land kunnen adviseren. 

Advies door het hele land

Onze hypotheekadviseurs staan jou ook te woord via een videoverbinding. Dit zorgt ervoor dat wij jou overal van dienst kunnen zijn, ongeacht je locatie. Het webcam advies werkt hetzelfde als het fysieke advies Het enige verschil is dat je met het beeldbellen advies de deur niet uit hoeft! Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak gerust een afspraak, dan drinken we een digitale kop koffie en bespreken we verschillende mogelijkheden binnen jouw situatie. Dit gesprek is volledig gratis & vrijblijvend! 

Wat heb ik nodig?

  • Apparaat (computer/mobiel/tablet)
  • Wifi of 4G
  • Afspraaklink 

Hoe werkt dat beeldbellen?

1. Afspraakmail

Wanneer je bij ons een afspraak hebt gemaakt, ontvang je van ons een mailtje met een link waarin je deel kunt nemen aan het gesprek via beeldbellen.

Maak hier een afspraak

2. Link openen

Op de dag en het tijdstip van de afspraak dien je de afspraaklink te openen. Maak het jezelf gemakkelijk en pak er kopje koffie/thee bij. 

3. Persoonlijk hypotheekadvies

Wanneer je de link hebt geopend, wordt je welkom geheten door één van onze adviseurs. Hij/zij zal jou verder begeleiden binnen het proces

Bekijk het proces in detail

Relevante items

Drink een digitale kop koffie met ons!