Hoe gaan wij te werk?

We snappen dat je volledige duidelijkheid wilt voordat je ergens aan begint. Wij zijn dan ook erg transparant in onze werkwijze. Neem gerust even door hoe wij precies te werk gaan! 

1. Afspraakformulier

Wanneer je je situatie kosteloos wilt laten inventariseren door één van onze gespecialiseerde en erkende financieel adviseurs, dien je eerst het afspraakformulier in te vullen. Wij hebben er begrip voor als je liever niet je financiële gegevens wilt achterlaten, dit is dan ook niet verplicht. Het is echter wel zo dat wanneer je wel deze gegevens achter laat, wij jouw situatie beter kunnen bekijken & beoordelen bij de volgende stap.

2. Telefonische inventarisatie

Wanneer wij het formulier van jou hebben ontvangen, bellen we je meestal dezelfde dag of uiterlijk de volgende dag terug om samen met jou de situatie in het kort te bespreken. In dit telefoongesprek legt een van de adviseurs uit wat bepaalde mogelijkheden zijn in jouw geval en nodigt je hierna uit voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek kan op kantoor, via een videogesprek of bij jou thuis plaatsvinden.

3. Kennismakingsgesprek

In het kennismakinggesprek gaat de adviseur dieper in op de situatie en mogelijkheden. Aan het einde van dit gesprek doet de adviseur een voorstel waarin hij/zij jou ook zal uitleggen wat het gaat kosten. Dit kan na dit gesprek pas, omdat de adviseur dan pas weet hoe  jouw volledige situatie in elkaar steekt. 

4. Jouw beslissing

Nadat de adviseur het voorstel heeft gedaan, snappen wij dat je hierover na wilt denken. Wij geven je de tijd om na te denken en je kan later terugkomen op het voorstel van de adviseur.

5. Vervolgtraject

Bij een akkoord van beide kanten kan het adviestraject vervolgd worden. Zoals al eerder is aangegeven, zijn de vorige stappen volledig kosteloos en vrijblijvend. Wanneer je niet akkoord gaat, zit je dus nergens aan vast en kost het je niks. Selecteer jouw situatie om te kijken hoe het adviestraject er voor jou uit zal zien.

Persoonlijk advies over jouw situatie?