Het Hypomodern Certificaat

Heb jij al meerdere bezichtigingen gehad en heb je het idee dat je niet serieus wordt genomen door de verkopend makelaar? Dan is het Hypomodern Hypotheek Certificaat voor jou de oplossing! Dit certificaat garandeert de verkoper(s) dat jij de hypotheek binnen 2 weken rond hebt en de woning definitief is verkocht. Dit biedt zekerheid voor de verkopende partij, waardoor men eerder jouw bieding accepteert.

Naar het certificaat in 3 stappen

1. Certificaat aanvragen

Via het onderstaande formulier kan je het Hypomodern Hypotheek Certificaat aanvragen. Wij nemen altijd zo spoedig mogelijk contact met je op. Wij snappen dat snelheid in jouw situatie van groots belang is en daarom nemen wij ten allen tijden zo snel mogelijk contact met je op! 

2. Inventarisatie gesprek

Tijdens een vrijblijvend en gratis gesprek met één van onze adviseurs wordt jouw situatie geïnventariseerd en wordt jouw persoonlijke (financiële) situatie in kaart gebracht. Voor een betrouwbare en correcte berekening vragen wij jou enkele documenten (digitaal) aan te leveren (wij laten jou weten welke documenten). Je kunt ook het onderstaande nummer bellen om direct het certificaat aan te vragen. 

3. Certificaat beoordeling

Na het eerste gesprek zal de adviseur jouw situatie beoordelen. Nà een positieve toetsing zal Het Hypomodern Hypotheek Certificaat worden afgegeven en kan je bij het aankooptraject van jouw woning aangeven dat je goed voorbereid bent en de hypotheek kunt verkrijgen op de betreffende woning. Hiermee bied je de verkoper meer zekerheid, zodat de koopakte kan worden opgemaakt.

De certificaat voorwaarden

Veelgestelde vragen

Inhoud accordeon

Nee, het certificaat valt gewoon onder onze dienstverlening en hier betaal je dus niet extra voor. 

Met het Hypomodern Hypotheek Certificaat toon je bij de makelaar aan dat je een serieuze (gecertificeerde) koper bent. Dit biedt een makelaar zekerheid en laat dat nou net hetgeen zijn waar een makelaar naar opzoek is!

"We dachten dat het onmogelijk zou zijn, maar het Hypomodern Hypotheek Certificaat bracht daar verandering in. Eindelijk hebben we onze droomwoning kunnen kopen".

"We dachten dat het onmogelijk zou zijn, maar het Hypomodern Hypotheek Certificaat bracht daar verandering in. Eindelijk hebben we onze droomwoning kunnen kopen".

Lees hier het verhaal van Aaron & Jessica