Onze organisatie

In 2009 is Hypomodern van start gegaan onder de naam ‘Hypotheekrenteofferte.nl’ als onderdeel van Adviesgroep het Raadhuis. De directie van het Raadhuis ergerde zich enorm aan de wijze van (digitale) informatievoorziening aan de consument door ‘snelle’ verkoopadvieskantoren wanneer het ging om financieel advies. ‘Door een eerlijke en correcte informatievoorziening en een vervolg door telefonisch en/ of persoonlijk advies kan de consument wel degelijk het maatadvies krijgen waar naar wordt gezocht’, was de gedachtegang van de directie en zo ontstond Hypomodern.nl

 

hypomodern_huis_icoon

Snel & Behulpzaam

Wij snappen dat je niet lang op een antwoord wilt wachten wanneer je stappen wilt maken met jouw hypotheek. Een persoonlijke service en direct contact staat daarom centraal bij ons. Wij laten jou niet wachten wanneer dit niet nodig is.

De jaren praktijkervaring binnen het vakgebied heeft ons geleerd dat mensen al snel voor de laagste tarieven kiezen bij het hypotheekadvies. Wij zien steeds vaker dat mensen achteraf ontevreden zijn over het advies, omdat goedkoop in termen van hypotheekadvies achteraf vaak duurkoop blijkt te zijn. Kwalitatief hypotheekadvies is niet altijd vanzelfsprekend en we zien in de realiteit ook steeds vaker dat klanten als nummer worden behandeld. Hier zijn wij fel tegen. Onze persoonlijke service en het directe contact zorgt er voor dat er niks over het hoofd wordt gezien tijdens het hypotheekproces.  

Oprichting

Wij adviseren door het gehele land en zoeken een advieskantoor die bij jou past (door advies per beeldbellen hoeft deze dus niet in jouw regio gevestigd te zijn). De doelstelling van onze kantoren is om jou te voorzien van professioneel, onafhankelijk en eerlijk advies, waarbij jij als consument vóórop staat.

Patrick Barkey, oprichter Hypomodern. 

Wat wij voor jou kunnen betekenen

Wij van Hypomodern.nl besteden veel aandacht aan het hypotheekadvies. Het afsluiten van een hypotheek is dan ook een grote beslissing, het betreft misschien wel de grootste financiële beslissing in jouw leven. Wij vinden het daarom van noodzakelijk belang dat er zorgvuldig naar elke situatie wordt gekeken en dat het advies op maat wordt opgemaakt, zodat er zich achteraf geen onaangename verrassingen voor doen. Wij vergelijken op een onafhankelijke wijze het complete aanbod van hypotheekproducten in Nederland. Het eerste oriëntatiegesprek en kennismakingsgesprek is vrijblijvend, hier zijn dus geen kosten aan verbonden.

Ons team

Patrick Barkey

Patrick Barkey

Directeur & Hypotheekadviseur

Cees Duijn

Cees Duijn

Hypotheekadviseur

Geert Bruin

Geert Bruin

Hypotheekadviseur

Jean-Paul Ligthart

Jean-Paul Ligthart

Hypotheekadviseur

Dei quote

Deirdre van der Zee

Hypotheekadviseur

Dei quote (5)

Melanie Berendsen

Ondersteuning hypotheken

Persoonlijk advies over jouw situatie?