Wat maakt ons modern?

Jouw wens is ons doel. Een klantgerichte aanpak staat centraal binnen onze organisatie. Wij proberen jou dan ook tegemoet te komen met de onderstaande speerpunten van Hypomodern.

Moderne dienstverlening

Wij adviseren jou door middel van fysieke afspraken (op kantoor of bij jou thuis) maar ook via beeldbellen. De eerste afspraak is altijd gratis! 

Onafhankelijk advies

Wij bemiddelen op onafhankelijke wijze voor alle geldverstrekkers en verzekeraars en bieden altijd de juiste partij bij de juiste situatie.

Duurzaamheidsadvies

Het verduurzamen van jouw woning biedt vele voordelen voor het milieu, maar zeer zeker ook voor jouw portemonnee. Voor ieder onderdeel van onze dienstverlening bieden wij jou de specialist aan: laat je vrijblijvend adviseren door onze collega’s van Duurzaam Bouwloket.

Erkende hypotheekadviseurs

Onze adviseurs zijn allen Erkend Financieel Adviseur en aangesloten bij www.SEH.nl. Dit is een vereiste voor al onze adviseurs, omdat we op deze manier de kwaliteit kunnen waarborgen.

Resoluut

Wij zijn er van bewust dat niemand onnodig lang wilt wachten op een hypotheek akkoord. Daarom gaan onze adviseurs resoluut te werk en is de hypotheek (bij volledige medewerking van aanvragers) binnen 10 werkdagen rond. 

Nieuw & Uniek

Doordat het momenteel erg lastig is om een woning te kopen, heeft Hypomodern een vernieuwend concept ontwikkeld: ‘Het Hypomodern Hypotheekcertificaat’. 

Persoonlijk advies over jouw situatie?