Eerste woning kopen

Het is tot nu toe misschien wel de grootste financiële beslissingen in je leven, het kopen van je eerste woning. Wij snappen dat dit leuk, maar ook vooral heel spannend is.

Volgende woning kopen

Je woonwensen zijn veranderd of je bent gewoon toe aan een nieuwe woning en je wilt verhuizen. Een huis kopen, hoe zat het ook al weer?

Hypotheek oversluiten

Dat de hypotheekrente momenteel historisch laag is, is ons allemaal wel bekend. Heb je echter weleens gekeken of het voor jou gunstig is om je hypotheek over te sluiten?

Ik ga verbouwen

Je woonwensen zijn veranderd, maar je wilt in je eigen vertrouwde huis blijven wonen? Dan is het tijd voor een verbouwing!

Hypotheek voor ondernemer

Wanneer je zzp’er/ondernemer bent, is het vaak zo dat je inkomsten elke maand verschillen. In tegenstelling tot een vaste loondienst zorgt dit voor een minder stabiel inkomen.

Ik ga scheiden

Scheiden is nooit leuk, maar het regelen van zaken rondom de hypotheek is helaas wel noodzakelijk. Je dient goed na te denken over bepaalde zaken.

Duurzame hypotheek

Wil je naast de stenen in je huis ook een steentje bijdragen aan de maatschappij door je woning te verduurzamen? Dat kan en hier zijn genoeg financiële mogelijkheden voor.