Welkom bij Hypomodern - De hypotheekadviseur in jouw regio.

Financieel advies Heerhugowaard

Iedereen heeft zijn of haar eigen financiën. Hoe je bepaalde financiële zaken aanpakt, is afhankelijk van in welke situatie je zit en in hoeverre je thuis bent in financiële zaken. Niet iedereen is hier even goed thuis in. Vooral als het gaat om grote financiële beslissingen zoals het aanvragen van een hypotheek. Dergelijke beslissingen geeft menigeen de nodige hoofdbrekens. Daarom kun je wel wat financieel advies in Heerhugowaard gebruiken. Hiervoor moet je op zoek naar een financieel adviseur die betrouwbaar is en zich in jouw situatie kan inleven. Kom voor financieel advies in Heerhugowaard daarom naar Hypomodern.

Het Hypomodern certificaat

Heb jij al meerdere bezichtigingen gehad en heb je het idee dat je niet serieus wordt genomen door de verkopend makelaar? Dan is Het Hypomodern Hypotheek Certificaat voor jou de oplossing! Dit certificaat garandeert de verkoper(s) dat jij de hypotheek binnen 2 weken rond hebt en de woning definitief is verkocht. Dit biedt zekerheid voor de verkopende partij, waardoor men eerder jouw bieding accepteert.

Onze adviseurs

Een financieel adviseur in Heerhugowaard die rekening houdt met jouw wensen

Het is belangrijk dat je advies krijgt van een betrouwbare financieel adviseur in Heerhugowaard. Je geeft immers zeer persoonlijke financiële gegevens aan de adviseur en je wilt dan ook voor grote financiële beslissingen het beste advies ontvangen. Een hypotheek bijvoorbeeld, is een lening die vele jaren loopt en die wil je het liefste zo goedkoop mogelijk. Mede door de lange looptijd van een hypotheek, kunnen er in jouw leven allerlei situaties ontstaan en dan moet je hypotheek hier nog steeds bijpassen. Denk aan het krijgen van kinderen, een echtscheiding of een grote renovatie van je woning. Hypomodern betrekt jouw leef- en woonsituatie geheel bij het advies, zodat je zeer goed en transparant wordt voorgelicht.

Hypomodern voor onafhankelijk financieel hypotheekadvies in Heerhugowaard

Hypomodern is lid van de Stichting Erkende Hypotheekadviseurs (SEH). Wij zijn dus een erkende hypotheekadvies en dit houdt ook in dat wij je met zekerheid onafhankelijk financieel hypotheekadvies in Heerhugowaard geven. Wij gaan gaan je geen advies geven dat voor ons het meeste oplevert, maar dat voor jou het meest voordelig uitpakt. Zo krijg jij een hypotheekadvies volledig op maat en hier profiteer je de rest van de looptijd van. Maak online daarom een afspraak met ons en wij nemen contact met je op voor een oriënterend gesprek en om de afspraak in te plannen.

Zo gaan wij te werk

1. Wij nemen contact met jou op

Ná het invullen van het aanvraagformulier, neemt onze financieel adviseur telefonisch (of per mail) even contact met jou op om jouw situatie samen door te nemen.

Vraag hier advies aan

2. Gratis afspraak inplannen

Bij een positief gesprek van beide kanten, zal er een kennismakingsgesprek plaatsvinden (fysiek of online). In dit gesprek worden de mogelijkheden en kosten nader toegelicht. 

3. Persoonlijk hypotheekadvies

Na jouw akkoordverklaring, voorzien we je graag van advies. Onze advies- en bemiddelingskosten worden pas in rekening gebracht wanneer je tekent bij de notaris.

Bekijk het proces in detail

Wij vergelijken alle aanbieders op onafhankelijke wijze!

Reviews

Nancy
Heerhugowaard
Read More
Deirdre heeft altijd goed naar mij geluisterd en meegedacht. Daarnaast heeft zij mij ook goed op de hoogte gehouden van de lopende zaken. Bij elke ontwikkeling werd ik netjes gebeld. Ik ben zeer tevreden over het advies voor mijn starterslening en hypotheek. Deirdre je bent een topper!
Stephen
Heerhugowaard
Read More
Patrick is heel duidelijk in uitleg, kijkt naar de beste mogelijkheden van de klant, neemt de meest gunstige opties samen door en geeft duidelijk advies naar de wensen van de klant. Hij zorgt ervoor dat de klant uiterst tevreden is, mooier kan hij het niet maken, makkelijk ook niet!
Roos
Hoogkarspel
Read More
Als starters kwamen wij compleet zonder kennis bij ons eerste gesprek met Jean-Paul. Hij heeft ons de hele periode overal over ingelicht en ons letterlijk aan de hand meegenomen. Wij hebben dit als zeer prettig ervaren.
Sanne
Heerhugowaard
Read More
Geert heeft altijd voor me klaar gestaan. Van de meest onduidelijke stukken gaf hij een duidelijke uitleg. Hij was werkelijk een verademing en rots in de branding bij het kopen van mijn eerste woning. Zonder had ik het niet gekund.
Mantel
Hoogkarspel
Read More
Cees geeft een hele duidelijke en overzichtelijke uitleg. Hierdoor kun je met de juiste informatie een keuze maken. Er wordt snel gereageerd op vragen. Een hele positieve ervaring! We raden iedereen aan om naar Cees te gaan.
Niels
Hoogkarspel
Read More
Heldere uitleg en de juiste service wat bij ons persoonlijk past
Previous
Next

Blijf op de hoogte!