Welkom bij Hypomodern - De hypotheekadviseur in jouw regio.

Financieel advies regio Alkmaar

Als het om financieel advies in Alkmaar en omgeving gaat, dan heb je meestal niets aan enkele standaard adviezen en al helemaal niet voor een hypotheek of andere grote financiële beslissingen. Een hypotheek is namelijk een langlopende lening en dit heeft zeer grote invloed op je persoonlijke situatie. Aangezien iedere situatie uniek is, heb je ook uniek financieel advies in de regio Alkmaar nodig. Advies dat is gebaseerd op jouw persoonlijke leef- en woonsituatie. Het uiteindelijke doel is om een hypotheek te krijgen die goed bij jou past en eventueel flexibel is door eventuele veranderingen in de toekomst.

Het Hypomodern certificaat

Heb jij al meerdere bezichtigingen gehad en heb je het idee dat je niet serieus wordt genomen door de verkopend makelaar? Dan is Het Hypomodern Hypotheek Certificaat voor jou de oplossing! Dit certificaat garandeert de verkoper(s) dat jij de hypotheek binnen 2 weken rond hebt en de woning definitief is verkocht. Dit biedt zekerheid voor de verkopende partij, waardoor men eerder jouw bieding accepteert.

Onze adviseurs

Hypomodern geeft als financieel adviseur in de regio Alkmaar het beste advies

Ben je op zoek naar een betrouwbare financieel adviseur in de omgeving van Alkmaar? Dan doe je er goed aan om contact met Hypomodern op te nemen. De term ´MODERN´ staat niet voor niets in onze naam, hieraan is onze wijze van dienstverlening gekoppeld. Modern zijn wij, doordat wij op een moderne wijze advies geven, desnoods via videobellen. Wij zijn gegarandeerd Onafhankelijk en bieden aanbiedingen van verschillende aanbieders aan. Ook als jij een Duurzame woning wilt, dan adviseren wij je hoe je dit financieel kunt bereiken. Als lid van de SEH, zijn wij een Erkende financieel adviseur in Alkmaar. Je mag van ons een Resolute aanpak verwachten, dus je hypotheek is snel rond. Met ons Nieuwe concept ´woning kopen zonder financieringsbehoud´, krijg jij ook op de momenteel lastige woningmarkt een eerlijke kans.

Onafhankelijk financieel hypotheekadvies in de regio Alkmaar bij Hypomodern

Wil je meer weten over de dienstverlening van Hypomodern? Voor betrouwbaar een onafhankelijk hypotheekadvies in de omgeving van Alkmaar, kun je online je gegevens invullen. Wij nemen vervolgens contact met je op. Wil je direct al enkele vragen beantwoord zien? Op onze website kun je ook direct met ons chatten. Je kunt dan alsnog beslissen of je een vrijblijvend kennismakingsgesprek wilt. Je mag er in ieder geval vanuit gaan, dat wij altijd persoonlijk advies op maat geven.

Zo gaan wij te werk

1. Wij nemen contact met jou op

Ná het invullen van het aanvraagformulier, neemt onze financieel adviseur telefonisch (of per mail) even contact met jou op om jouw situatie samen door te nemen.

Vraag hier advies aan

2. Gratis afspraak inplannen

Bij een positief gesprek van beide kanten, zal er een kennismakingsgesprek plaatsvinden (fysiek of online). In dit gesprek worden de mogelijkheden en kosten nader toegelicht. 

3. Persoonlijk hypotheekadvies

Na jouw akkoordverklaring, voorzien we je graag van advies. Onze advies- en bemiddelingskosten worden pas in rekening gebracht wanneer je tekent bij de notaris.

Bekijk het proces in detail

Wij vergelijken alle aanbieders op onafhankelijke wijze!

Reviews

Nancy
Heerhugowaard
Read More
Deirdre heeft altijd goed naar mij geluisterd en meegedacht. Daarnaast heeft zij mij ook goed op de hoogte gehouden van de lopende zaken. Bij elke ontwikkeling werd ik netjes gebeld. Ik ben zeer tevreden over het advies voor mijn starterslening en hypotheek. Deirdre je bent een topper!
Stephen
Heerhugowaard
Read More
Patrick is heel duidelijk in uitleg, kijkt naar de beste mogelijkheden van de klant, neemt de meest gunstige opties samen door en geeft duidelijk advies naar de wensen van de klant. Hij zorgt ervoor dat de klant uiterst tevreden is, mooier kan hij het niet maken, makkelijk ook niet!
Roos
Hoogkarspel
Read More
Als starters kwamen wij compleet zonder kennis bij ons eerste gesprek met Jean-Paul. Hij heeft ons de hele periode overal over ingelicht en ons letterlijk aan de hand meegenomen. Wij hebben dit als zeer prettig ervaren.
Sanne
Heerhugowaard
Read More
Geert heeft altijd voor me klaar gestaan. Van de meest onduidelijke stukken gaf hij een duidelijke uitleg. Hij was werkelijk een verademing en rots in de branding bij het kopen van mijn eerste woning. Zonder had ik het niet gekund.
Mantel
Hoogkarspel
Read More
Cees geeft een hele duidelijke en overzichtelijke uitleg. Hierdoor kun je met de juiste informatie een keuze maken. Er wordt snel gereageerd op vragen. Een hele positieve ervaring! We raden iedereen aan om naar Cees te gaan.
Niels
Hoogkarspel
Read More
Heldere uitleg en de juiste service wat bij ons persoonlijk past
Previous
Next

Blijf op de hoogte